Wie zijn wij

Even  voorstellen:

Ik ben Bianca Schilder, sinds 1997 afgestudeerd mondhygiënist aan de ACTA in Amsterdam. In 2005 ben ik de praktijk in Edam gestart als zelfstandige mondhygiënist.

Ik ben Yasmijn Sier, sinds 2019 afgestudeerd mondhygiënist aan hogeschool In Holland Amsterdam. Met het geven van goede voorlichting en instructie hoop ik tot een goed behandelresultaat te komen samen met mijn patiënten.

Ik ben Ingrid en sinds 9 jaar nu verbonden aan de praktijk, ik zorg dat alles op rolletjes loopt en ben het aanspreekpunt aan de telefoon

Foto v.l.n.r.: Ingrid (assistente), Bianca (mondhygiëniste) en Yasmijn (mondhygiëniste)

De praktijk is voor jong en oud en het is zonder verwijzing mogelijk om een afspraak te maken. Ons werk is erop gericht om mondziekten te voorkomen en te genezen en heeft als doel dat iedere patiënt een gezonde mond krijgt!

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belt u gerust, u bent van harte welkom.

Bianca Schilder