Wie zijn wij – Mondhygiënepraktijk Schilder-Vos – Edam
Header afbeelding

Uw Mondhygiënist

Welkom bij Mondhygiënepraktijk Schilder-Vos. Uw Mondhygiënist in Edam. Op deze website vind u de meeste informatie over mijn praktijk, de behandelingen, werkwijze, etc. Als u meer informatie wenst of verdere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wie zijn wij

Even  voorstellen:

Ik ben Bianca Schilder, sinds 1997 afgestudeerd mondhygiënist aan de ACTA in Amsterdam. In 2005 ben ik de praktijk in Edam gestart als zelfstandige mondhygiënist.

Ik ben Loraine, de assistente van Bianca. Ik ben werkzaam in de praktijk sinds 1 Juni 2022. Ik zorg er voor dat al uw mailtjes en telefoontjes worden beantwoord en Bianca zich volledig kan focussen op u.

Dagmar Else Slot heeft  in eerste instantie een 3-jarige opleiding gevolgd tot mondhygiënist en deed later de bachelor. Zij heeft daarnaast een onderwijskundige achtergrond, is klinisch epidemioloog en heeft een MBA afgerond. Zij werkt vooral bij de sectie parodontologie op de ACTA.

De praktijk is voor jong en oud en het is zonder verwijzing mogelijk om een afspraak te maken. Ons werk is erop gericht om mondziekten te voorkomen en te genezen en heeft als doel dat iedere patiënt een gezonde mond krijgt!

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belt u gerust, u bent van harte welkom.

Bianca Schilder